Foto: Screenshot

(VIDEO) VOZIO PO TRAČNICAMA PA PARKIRAO NASRED STANICE: Sve je ulovila kamera, a vozač je na sudu iznio svoju verziju ‘istine’

Autor: Andrej Jelušić

Gotovo svakom je vozaču poznat onaj osjećaj kašnjenja na posao kada bespomoćno stoji u koloni koja se ne miče.

Ipak, jedan se Britanac dosjetio rješenja.

Naime, prometne kamere u okolici Birminghama uočile su uljeza na željezničkim tračnicama, prenosi Guardian.

Parkirao nasred pruge

Pritom su uhvatile crni Mitsubishi Pajero. Policija je ubrzo saznala da se za volanom nalazio 32-godišnji Aron O’Haloran, koji se nakon vožnje zaustavio, ostavio auto na šinama i pobjegao.

Policija je tako pronašla napušteni Mitsubishi parkiranog nasred pruge, a ubrzo su pronašli i O’Halorana.

Da stvar bude gora, parkirani terenac izazvao je kašnjenje vlakova od 8 sati i štetu od 25.000 eura, pa je vozač završio iza rešetaka.




Tvrdio da to nije on?

On se pak branio da nije bio za volanom terenca, ali sud je te tvrdnje lako odbacio. Razlog? Policija je u automobilu pronašla telefon koji je zaboravio.

Tako je proglašen krivim za ugrožavanje sigurnosti i opasnu vožnju, zbog čega je osuđen na 15 mjeseci zatvora i oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od dvije godine.

Podsjetimo, ranije smo pisali o još jednom Britancu koji je, bježeći policiji, zaglavio na tračnicama i pritom izazvao poremećaj u željezničkom prometu.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.