Screenshot: Facebook/Prometne zgode i nezgode

(VIDEO) VOZAČ IZAZVAO SCENU NA A1: ‘Kupio Porschea pa krenuo na more’, pogledajte kako je završilo

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Za vrijeme produženog vikenda koji je jučer donio blagdan Velike gospe, vladale su gužve na hrvatskim cestama, ponajprije na autocesti A1, a u takvoj situaciji, dogodi se da netko poželi iskoristiti priliku za što brži prolaz.

Stranica Prometne zgode i nezgode na Facebooku približila je jedan takav slučaj. U akciji je bio vozač u Porscheu, koji se pokušao probiti kroz koridor automobila stvoren kako bi brže moglo proći vozilo za hitne intervencije, u ovom slučaju, s prolaskom vatrogasaca.

Vatrogasno vozilo je uspjelo proći, a potom, stigao je i Porsche koji je naumio isto. Nije prošlo bez reakcije.

Završio u ‘blokadi’

Kako se vidi u objavljenoj snimci s A1, čovjek za upravljačem Porschea zaustavljen je u gužvi, a nakon što je naišao na blokadu u koridoru koji nije bio stvoren za taj Porsche, sve je zabilježila kamera s drugog automobila.

 

Reakcije napale potez

Na ovaj potez reagirali su komentari ispod objave na Facebooku, s puno napada zbog ovakvog ponašanja na cesti.

‘Možda je čovjek mislio da se njemu sklanjaju. Ipak je kupio Porschea pa krenuo u Hrvatsku na more’, bila je jedna od reakcija koja je bila napisana na dijalektu, a bilo je tu i drugih napada, pa i uvreda zbog poteza u gužvi na A1.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.