Foto: Pixabay

(VIDEO) UTRKIVALI SE NASRED ULICE: Policija zaustavila skupocjenu kolonu, ali tu nije bio kraj problemima

Autor: Andrej Jelušić

Kolona luksuznih i brzih automobila impresionirala bi svakog, no ne i policiju u Hong Kongu.

Tamošnji su policajci zaustavili 45 superautomobila zbog ilegalnih utrka, a dodatne provjere su donijele nove probleme za neke od vozača.

Skupocjeni automobili su snimljeni na na putu Glouchester Road nedaleko stare policijske stanice Wan Chai u Hong Kongu. Među brojnim ljepotanima našli su se Nissan GT-R, Porsche 911, McLaren 720S, Lamborghini Aventador, Ferrari 457 Italia i drugi. Svi oni zaustavljeni su zbog ilegalnih uličnih utrka.

Policija je zaustavila automobile te je izvršila provjere, a neki od vozača su se našli u problemima zbog ilegalnih modifikacija. Jedan automobil je odmah zaplijenjen, a devet je poslano na provjere zbog sumnje u dorade koje nisu prema propisima.

Većina zaustavljenih ilegalnih automobila su Lamborghini Huracan i Aventador.

Podsjetimo, Hong Kong je trenutno u teškoj ekonomskoj i političkoj tako da grupa luksuznih i skupocjenih automobila zasigurno nije dobro “legla” stanovnicima ovoga grada.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.