Screenshot: YouTube/CNA

(VIDEO) UŠAO U AUTO PA IZAZVAO RUSVAJ! ‘Totalno je poludio’, pojavio se i poseban razlog

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nevjerojatne scene ovih su se dana raširile Kinom, a došle su i do ostatka svijeta. Sve se zbivalo u jednom hotelu u Šangaju, gdje je vozač automobila napravio totalni rusvaj i doveo u opasnost sve oko sebe.

Čovjek je sjeo u svoj auto nakon što je napustio hotel, a potom se vratio uletjevši za volanom kroz stakleni ulaz, vozio je predvorjem i izazvao ljude u blizini da viču zbog onoga što je napravio.

Mogli su se čuti uzvici kojima se divljak pita je li normalan, a bio je tu i vapaj: “Imaš li pojma što si to napravio?”

Sve krenulo nakon svađe

Kako javlja CNA, stranica koja prati događaje u Aziji, autor ovog rušilačkog pohoda u autu sasvim se raspametio nakon što je bio u svađi s osobljem hotela zbog svojeg nestalog laptopa.

“Totalno je poludio!”, moglo se čuti dok je trajalo razvaljivanje hotela.

Nije bilo stradalih

Sreća u ovoj nevolji jest da nitko nije nastradao. Čovjek je priveden, otkriveno je da se radi o 28-godišnjaku, a traje istraga koja će otkriti sve detalje – i dati odgovor s kakvim bi se posljedicama mogao nositi vozač.

Kako je naknadno otkriveno, laptop je 28-godišnjaku bio ukraden, a pronađen je izvan hotela.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.