Screenshot: YouTube/ViralHog

(VIDEO) ‘TREBALO BI JOJ UZETI VOZAČKU’ Žena ispala iz auta, slijedila je bizarna nesreća

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Neobična nesreća u situaciji kada se takvoj stvari ne nadaš dogodila se jednoj ženi koja je ispala iz svojeg vozila i postala je središnji lik videa koji je privukao više od 10 tisuća pregleda na YouTubeu.

Kako je objavio postavljač videa, ViralHog, sve se dogodilo potkraj svibnja u američkom Newarku, u Delawareu, kada je auto iz kojeg je žena ispala izvan kontrole u prolazu okrznuo u obližnje vozilo u susjedstvu. Stradale su i kante za razvrstavanje i smještaj otpada, a nesretnoj ženi nije preostalo ništa drugo nego da potrči za svojim autom koji se nije dao kontrolirati.

Teško je reći kako se vozačici dogodila ovakva nesmotrenost, no s obzirom na malu brzinu, čini se da je sve ostalo na manjoj šteti.

Trk pomogao – prekasno

U ovoj priči, trk nesretne žene nakon što je ispala iz auta je na koncu ipak pomogao da zaustavi vozilo, no posljedice su prije toga već bile tu.

 

‘Što je to radila?’

U jednom od komentara na ovaj video, palo je pitanje – kako se ovo moglo dogoditi?

‘Što je to radila?’, stoji u komentaru, uz izražavanje čuđenja na ovakvu nesreću dok je auto išao oko 16 kilometara na sat. ‘Kako ispadneš iz auta u takvoj brzini?’, zapitao se komentator, dodajući da bi trebalo biti i kazne.




‘Trebala bi odmah ostati bez vozačke dozvole’, zaključuje se u komentaru na video.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.