screenshot/ YouTube

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE TRAKTOROM BJEŽAO OD POLICIJE! ‘Gazio’ je sve koji su bili ispred njega, a nije odustao ni kad su mu probušili gume

Autor: Dnevno.hr/ I.L

John Deer traktor postao je vrlo aktualan za vrijeme Svjetskog prvenstva u Katru, a dok je tamo služio kao provokacija za neke protivnike Vatrenih u Sjevernoj Karolini služi kao sredstvo bijega od policije.

Prema centru 911, muškarac na traktoru je pokušavao udariti pješake i vozila dok se kretao autocestom 421. Prvi policajac locirao je osumnjičenika, 43-godišnjeg Ronnieja K. Hicksa.

Hicks je gurnuo kontejner za smeće u zgradu crkve i zatim nastavio malom brzinom dok su ga policajci slijedili. Hicks je nastavio nepravilno voziti, skrećući naprijed-natrag u nadolazeći promet u pokušaju da spriječi potjeru.

Filmska scena

Traktor je oštetio najmanje četiri vozila, među kojima je i Ford Explorer u kojeg se namjerno zabio. Šteta na svim vozilima procjenjuje se na tisuće dolara.

Ipak, vozač nije tako lako odustao. Uspješno su mu probušili prednje gume, ali je traktor nastavio dalje. Puškom su probušili stražnje gume, znatno usporivši potjeru. Ni tada nije odustao,

Traktor je skrenuo na privatni prilaz, gdje je Hicks napustio traktor, bježeći pješice. Mahao je nožem prema službenicima, a zatim je srušen elektrošokerom.




Na kraju je priveden i optužen za više prekršaja i kaznenih djela, uključujući krađu traktora, bijeg, vožnju u invalidnom stanju i nesavjesnu vožnju. Čeka ga suđenje 10. ožujka.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.