Screenshot: YouTube/Revokid Vlogs

(VIDEO) NE MORA SE TRČATI IZ AUTA: Kakvo rješenje ako zagusti, evo kako su to izveli

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Fiziološke potrebe usred vožnje mogu biti ozbiljan problem ako zagusti na cesti, a WC nije blizu, no u slučaju jednog posebno opremljenog terenca srednje veličine, marke Toyota Fortuner, moguće rješenje za aute dovoljne veličine predstavljeno je u jednom primjeru iz Indije.

Autor tog rješenja bila je OJES Automobiles, tvrtka koja se bavi posebnim dodacima za veća ili manja vozila, a u slučaju ovog terenca, u auto je smjestila WC u posebnoj kabini u kojoj se može pronaći mir za važne potrebe.

Ovu WC kabinu približilo je predstavljanje na stranici Revokid Vlogs na YouTubeu, a ta prezentacija počela je prilično konvencionalno, kako bi se inače približio bilo koji auto, prije nego se došlo do detalja koji je posebna stvar u ovoj priči.

Sjedneš i obaviš svoje

U ovoj prezentaciji, čovjek koji predstavlja auto prvo ga je približio izvana, s bitnim detaljima poput prtljažnika i motora, a potom, u unutrašnjosti se iza stražnjeg sjedala iznenada pojavila WC kabina. Ne djeluje baš udobno jer ipak to treba smjestiti u auto, nema puno prostora za nekakvu raskoš, ali djeluje da se može sjesti i obaviti ono što treba.

Ventilacija rješava neugodu

Koliko je ovo neugodno ako se usred putovanja treba obaviti velika nužda, a sjedala na kojima se sjedi dok se vozi su tako blizu? Čini se da ipak nije tako gadno što se širenja neugodnih mirisa tiče – s obzirom na to da je ventilacija riješena tako da se ta neugoda izbacuje iz auta, a ne prema kabini vozila.

Možda ne djeluje jako ugodno, kao idealna inovacija koju bi baš svi poželjeli, no u neugodnoj situaciji u kojoj ne bi bilo drugačijeg rješenja – i ovakav WC može dobro doći.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.