Foto: Darko Tomas/CROPIX

(VIDEO) KAKO UKLONITI NEUGODNI MIRIS IZ AUTA? Jedna snimka pokazala praktični trik, javili se i komentari…

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Ako se u automobilu nađe neugodni miris, a provjetravanje ili osvježavanje nisu dovoljni, mnogi pribjegavaju različitim rješenjima, a jedno od njih bilo je prikazano u videu koji je jedna korisnica približila na TikToku.

Na računu na popularnoj društvenoj mreži sugerirala se posuda destiliranog octa koju treba ostaviti unutar auta, a potom, nakon što se posveti nečemu drugom, auto bi nekoliko sati kasnije poslije provjetravanja ostao bez neugode koja se osjetila.

Nakon malo provjetravanja i čišćenja, u videu se na ovom primjeru ističe da neugodnog mirisa više nije bilo.

 

@brightly.eco So easy and so effective! 👏 🚗#ecofriendly #greencleaningtips #cleaningtiktok #cartiktok #carcleaning #sustainableliving #allnatural #lifehack #cleaninghacks ♬ Taste It – Ikson

Ovakvo rješenje, kako je istaknula autorica videa, prirodniji je izbor za rješavanje neugodnog mirisa od nekih drugih.

Javili su se nakon toga i brojni komentari, a neki od njih sugerirali su drugačija rješenja, također prirodna, poput ostavljanja zrna kave nakon kojih bi također nestao neugodni miris iz auta.




Neki su ocat sugerirali za druge stvari, poput micanja neugodnog mirisa iz odjeće, no bilo je tu i jedno pitanje povezano s ovim praktičnim rješenjem. “Što ako je ocat taj neugodni miris? Kupila sam ga jedanput, pala sam i prolio se, a nakon toga su stigle glavobolje, osjećala sam ga neko vrijeme!”, napisala je jedna korisnica u svojem komentaru.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.