Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

(VIDEO/FOTO) RIMAC PREDSTAVIO SVOJ NOVI PONOS: Dobio je i posebno ime, pogledajte koliko košta

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Mate Rimac i Rimac Grupa nedavno su se mogli pohvaliti izlaskom svoje Nevere na tržište, ali tu je i novi ponos, nastao u suradnji s Bugattijem, u tvrtki za proizvodnju automobila koja se nakon lani uspostavljene suradnje zove – Bugatti Rimac.

U toj suradnji, prvi model zove se Bugatti W16 Mistral, a predstavljen je jučer, uz jutrošnje dodatne informacije o detaljima prodaje. Bugatti je na svojoj stranici na Facebooku istaknuo da je automobil dobio ime po mistralu, vjetru koji je čest na francuskom jugu, a tu je i prezentacija koja približava kako izgleda novi model.

 

Potražnja je velika

Detalje novog modela približio je i Mate Rimac objavom na Facebooku, ističući cijenu od pet milijuna eura i veliko zanimanje za Bugatti W16 Mistral.

‘Dame i gospodo, Bugatti W16 Mistral. Prvi novi Bugatti koji je osmišljen i razvijen u Bugatti Rimcu. Ovo je proslava sjajnog W16 – posljednjeg svoje vrste prije nego se okrenemo novoj generaciji hibridnih Bugattija. Napravit će se 99 jedinica po cijeni od pet milijuna eura za svaku’, istaknuo je Mate Rimac.

‘Automobil smo pokazali samo sadašnjim vlasnicima Bugattija tijekom posljednjih tjedana i toliko su ga zavoljeli da je već rasprodan. Bugatti je zbog toga ponovno rasprodan (nema novih Bugattija koji bi se mogli naručivati) – sa svim kapacitetima za proizvodnju koji su popunjeni do kraja 2025. godine. Čestitke cijeloj ekipi na ovom sjajnom postignuću!’, dodao je prvi čovjek Rimac Grupe.

 




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.