Prva službena fotografija S klase ‘slučajno’ procurila

Autor: D.Ho

Prvi dan mjeseca svibnja velikom dijelu svijeta dan je za odmor ali ne i marketinškim službena u automobilskoj industriji. One imaju posla kao i svakog drugog dana u godini. Mercedesova PR služba tako je 1. svibnja iskoristila za objavu prve službene fotografije svojeg noviteta čija nas premijera očekuje sredinom mjeseca.

Nova S klasa možda će se javnosti ukazati 15. svibnja, no to i nije toliko bitno jer smo je do sada već imali prilike vidjeti. Nakon špijunskih fotografija ovaj novitet danas imamo prilike gledati i na prvoj službenoj fotografiji koju je Mercedes-Benz pustio u javnost. Fotografija koja se pojavila na Mercedesovoj službenoj stranici brzo je uklonjena, no željeni efekt je postignut piše automotoportal.

Nova luksuzna limuzina koju ćemo vidjeti sredinom mjeseca vizualno se podudara s modelom CLA. Još ranije smo otkrili kao su linije nove S klase znatno blaže no kod modela koji će zamijeniti. Tu je i nova prednja maska većih dimenzija, a ono što je nama upalo u oko agresivniji je prednji branik s većim usisnicima zraka koji nam govori kako na slici nije običan primjerak S klase, već model s nešto sportskijim karakteristikama, možda čak i AMG paketom opreme.

Nakon što smo vidjeli kako će izgledati i interijer najluksuznije limuzine s trokrakom zvijezdom, informacije i detalji vjerojatno su sljedeći na redu.

Autor:D.Ho
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.