Procurile fotografije nove kompaktne limuzine iz Seata

Autor: D.Ho

Bilo je pitanje vremena kada će izaći slike najavljenog španjolskog blizanca češke limuzine Škode Rapid.

Iako fotografije nisu službene, stručnjaci tvrde da je ovo finalna verzija novog Seat Toleda, za koju se sumnja da je slučajno procurila na bespuća Interneta. Po fotografijama vidimo da se Toledo nije previše mjenjao od koncepta prikazanog na salonu automobila u Ženevi, a ono na čemu se najviše vide jednostavne promjene je dio eksterijera i interijera – maska, aluminijski naplatci, te volan s ravnim dnom.

Prodaja automobila započet će u Europi s izborom od četiri benzinska motora, uključujući 1,2 litreni tri-cilindarski motor snage 75 Ks i 85 Ks te malo energičniji 1,2 litreni TSI turbo sa 105 Ks i 1,4 litreni TSI turbo sa 120 Ks. Raspon dizelskih agregata počinje od 1,6-litarskog TDI CR sa 105 ks do novog 1,6 litarskog TDI CR s 90 Ks.

Novi Toledo bit će ponuđen s ručnim mjenjačem, te s opcionalnim DSG-om s dvostrukom spojkom. Kao i njegov ‘brat’ Škoda Rapid, Toledo se očekuje na prvom javnom nastupu na salonu automobila u Parizu ove jeseni, a prodaja slijedi ubrzo nakon toga.




Autor:D.Ho
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.