Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Pogledajte kako se Rimac pohvalio s 20 novih Nevera koje su u proizvodnji

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Mate Rimac prošetao je po svom pogonu te objavio video na svom Facebooku gdje je pokazao 20 Nevera koje su u završnoj fazi izrade prije nego što dođu kod vlasnika.

“Ova galerija je moje omiljeno mjesto u kompaniji zato što mogu promatrati proizvodnju i vidjeti što se događa. Ponekad se iznenadim koliko automobila tu ima. Pa, idemo ih prebrojati!”


Zatim je nastavio: ” Sada se nalazim dolje u proizvodnji, prolazimo pored proizvodnje komponenti gdje proizvodimo pogonske sklopove, invertere, punjače i mjenjače. Ovdje je sklapanje. A ovdje je proizvodnja Nevere.”

Novi posao

“Pa idemo: jedan, dva, tri, četiri, pet, šest, sedam, osam, devet, deset, jedanaest, dvanaest, trinaest,  četrnaest, petnaest, šesnaest, sedamnaest, osamnaest, devetnaest. Postoji razlika između ova dva. Ovo je samo šasija, a ovaj je gotovo sastavljen. A jedan (dvadeset) je spreman za isporuku. Uskoro će mu se pridružiti i ostali. Dakle, ovdje je više od 20 automobila u proizvodnji, u različitim fazama. Dakle, stvari se kreću” govorio je Rimac u videu ispod.

Prije desetak dana Mate Rimac, kao prvi čovjek Bugatti Rimca, objavio je kako kompanija zapošljava više od 50 lakirera koji će se obučavati u sklopu Bugatti Rimac Painting Academyja. Obuka će trajati i do devet mjeseci, a  sudjelovat će u izradi sadašnjih i budućih modela Rimac i Bugatti, naveli su i dodali da za ovo zanimanje tvrtka pokreće Painting Academy, odjel u okviru kojeg će se vršiti obuka za rad u lakirnici hiperautomobila.

Na društvenim mrežama nakon ove objave dio Rimčevih kritičara pitao se što će tih 50 lakirera raditi ako nema automobila.

Zašto je boja vašeg automobila puno važnija nego što ste mislili
Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.