FOTO: Kawasaki predstavio mini Ninju 250R

Autor: D.Ho

Kawasaki je upravo objavio svoju najnoviju i najmanju Ninju 250R koja osim novog markantnog izgleda ima i znatno dorađeni motor.

Novu Ninju 250R pokreće motor koji je dobio poboljšanja u vidu novih cilindara, klipnjača i klipova, kao i potpuno novi sustav ubrizgavanja. Također, tijelo sjedi na novom okviru koji je posebno dizajniran kako bi se poništile vibracije paralelnog “twin” motora.

Međutim, značajke novog redizajniranog motora ne završavaju ovdje. Mala japanska jurilica na dva kotača dobila je novi prednji i stražnji ovjes i nove kočnice s dodatnim ABS sistemom.

Gledajući dizajn motocikla, možemo jasno vidjeti kako su aerodinamični profil te vrlo lijepo dizajnirani lagani kotači usko povezani s većim ZX-10R modelom. Nažalost, Kawasaki nije izdao nikakve tehničke podatke niti cijene, no snaga bi se trebala kretati oko 35 Ks, a performans je u rangu s ostalm modelima iz klase. Isto vrijedi i za cijenu.

Autor:D.Ho
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.