Foto: Facebook/Policija Slovačke

Dao psu da luduje za volanom: Nije to bilo sve što je čovjek prekršio, a kazna odmah stigla

Autor: Ivor Krapac

Na ulasku u vikend i tijekom razdoblja predaha se čovjek ponekad opusti pa bude divljanja na cestama, često s teškim posljedicama, a u jednom primjeru koji je došao ovih dana, takve posljedice su izbjegnute samo sretnim okolnostima.

U Slovačkoj je u prometu zabilježen slučaj da je čovjek za volan postavio psa i životinji dao da tako luduje na cesti, u slučaju koji je objavom na svojem službenom profilu na Facebooku potvrdila tamošnja policija.


Kako piše u objavi, vlasnik psa pokušao je uvjeriti policajce da je njegov ljubimac sam skočio za volan, no takvo što nije bilo zabilježeno snimkom kamere pa je čovjeku propalo opravdanje za životinju koja je vozila.

Nije samo pas za volanom problem

Pas koji je vozio bio je jedan problem za njegovog vlasnika, no nije jedini.

Prekršio je još dva propisa, onaj o prekoračenju brzine i onaj o tome da kućni ljubimac nije bio vezan u vozilu u pokretu, kao što je trebao biti. U takvoj situaciji, može doći do opasnosti za sve u vožnji, na što je policija u Slovačkoj upozorila i ovom prilikom.

Slijedila je novčana kazna za ono što se dogodilo.

Kako piše u policijskoj objavi na Facebooku, organi reda nisu mogli vjerovati kada su vidjeli ovu scenu, a nju su u objavi potvrdili riječima o autentičnosti fotografije koju imaju.

Nije prvi travanj pa ćemo im vjerovati na riječ.
U objavi je ipak bilo i nešto šale, s riječima da su od psa tražili na pregled vozačku dozvolu nakon zaustavljanja, a to, dakako, nije imao.

Ovo će ga skupo koštati: Zabio skupocjeni teret pod nadvožnjak
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.