fbpx

Čitatelji automobilskih časopisa proglasili Bosch najboljom robnom markom

Autor: D.Ho

Svake godine njemački automobilski časopisi 'Auto, Motor und Sport' i 'Auto Bild' pitaju svoje čitatelje da imenuju najbolje robne marke na području automobilskog pribora, rezervnih dijelova i usluga. 'Auto Bild' dodjeljuje naziv 'Najbolja marka u svim kategorijama' onoj marci koja uživa najviše povjerenja među vozačima, pri čemu čitatelji mogu birati u 22 kategorije

Kao i prošle godine Bosch je proglašen 'višestrukim šampionom'. Ovogodišnja titula časopisa 'Auto, Motor und Sport' nosi naziv 'Najbolja robna marka u 2013.' a čitatelji su davali ocjene u 23 kategorija, od ispušnih sustava do svjećica. Bosch je i u tom glasanju bio najpopularnija robna marka, i to daleko ispred svih ostalih.

Boschevi brisači vjetrobranskih stakala bilježe rekordan uspjeh među 'najboljim robnim markama'
Gotovo 113 000 čitatelja časopisa 'Auto, Motor und Sport' glasalo je ove godine za „najbolje robne marke“. Boschu su dodijelili prvo mjesto u sedam kategorija: akumulatori, svjetla, filtri, brisači vjetrobranskih stakala, radionički lanci, alati i svjećice. Bosch je također osvojio drugo mjesto u kategoriji kočnica i kočničkih obloga. U 2012. zabilježio je izvanredan rezultat s brisačima vjetrobranskih stakala, da bi ga ove godine nadmašio i osvojio 92,6% glasova. Prethodnih godina čitatelji časopisa 'Auto, Motor und Sport' dosljedno su ocjenjivali imidž robne marke Bosch izvrsnom ocjenom.

Dvostruki uspjeh akumulatora za automobile od Boscha kao najbolje marke
Gotovo 100 000 čitatelja glasalo je u anketi za najbolje marke časopisa 'Auto Bild'. Bosch je bio nominiran u šest kategorija te zauzeo svoje mjesto na podiju u svakoj, zauzevši drugo mjesto u kategoriji kočnica i prvo mjesto u kategoriji akumulatora, brisača vjetrobranskih stakala, radioničkih lanaca i svjećica. Bosch je još jednom doživio dvostruki uspjeh u kategoriji akumulatora za automobile. Čitatelji časopisa 'Auto Bild' potvrdili su da Boschevi akumulatori nude najbolju kvalitetu i vijek trajanja kao i najbolji omjer cijene i radnog učinka.


Autor:D.Ho
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.