Foto: Ante Cizmic / CROPIX

BUDUĆNOST JE STIGLA, ALI OVO JE NEMOGUĆE: Nevjerojatno, automobil će imati ugrađen Playstation!

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Tehnologija raste pa tako i ona u automobilima.  S novim BMW-om serije 7 opcijski dolazi ogromni ekran na stražnjim sjedalima, ako se neki direktor ili menadžer poželi zabavljati filmovima ili videospotovima.

Sony zajedno s Hondom ide korak dalje.  Prvi automobil Sonyja i Honde očekuje se 2025. godine. Po svim najavama taj prvi automobil mogao bi imati integriranu igraću konzolu Playstation 5. Kawanishi tvrdi da Sony zna kako to učiniti.

Ovo je potpuno nova inovacija koja će sigurno promijeniti putovanje i zabavu, naravno isključivo za suputnike. Ovo je veliki ugovor, ali ne zna se koliko još iznosi.

PS5, a možda i PS6

PS5 izašao je prije dvije godine, a nije tajna da je Sony krenuo u proizvodnju nove konzole, ali tko zna možda ova suradnja s Hodnom uspori razvoj nove konzole.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Honda (@honda)

Sony je rekorder po broju prodanih konzola ikad. PS2 kao i PS4  su dvije na vrhu, a tek je daleko Xbox360. Honda je poznata po inovacijama, a s ovim su korak ispred svih.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.