fbpx
Foto:Youtubescreenshot

MERCEDES ČASTI HRVATE SA 60.000 KUNA! Omiljena marka želi napraviti veliki iskorak, evo o čemu se radi

Autor: Dnevno GIŠ

Tržište automobilima prolazi kroz tektonske promjene, od kada se elektro pogon vratio na velika vrata i sada polako ali sigurno preuzima tržište od klasičnih oktanskih motora.

Trendu se priključio i Mercedes, omiljena marka vozila u Hrvata, koji svojim brandom proizvoda i tehnologije EQ radi na elektro mobilnom ekosustav proizvoda, usluga, tehnologija i inovacija.

Jedna od većih nepogodnosti prilikom nabave električnih vozila je još uvijek njihova cijena, no u Mercedesu su doskočili i tom problemu na hrvatskom tržištu.


Dobra ušteda

Mercedes od 1. prosinca ove godine Mercedes-EQ nudi tvornički “EQ poticaj” za kupnju 100 posto električnih modela u iznosu od 60.000 kuna (7963 EUR) s PDV-om.
‘EQ poticaj’ možete iskoristiti bilo koji dan u godini, a ako odaberete bilo koji EQ model iz trenutne ponude, domaći uvoznik umanjuje cijenu za spomenuti iznos poticaja, neovisno o tome radi li se o vozilu sa zalihe ili narudžbi.

Ovaj poticaj u Mercedesu vide kao doprinos čišćem planetu i smanjenju negativnog utjecaja ispušnih plinova na planetu.
Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.