Mazda izdaje pet noviteta

Autor: A.B.

Mazda, naime u skorijem periodu predviđa rast svoje prodaje te s novim modelima želi još više povećati interes tržište te mu dakako istovremeno ponuditi nove i svježe proizvode

Mazda je objavila kako u naredne tri godine namjerava predstaviti pet novih modela. Ipak nisu objavljeni koji su to noviteti, ali riječ je o najvećoj modelskoj ofenzivi još od lansiranja Mazde 3, Mazde 6 i Mazde RX-8 koji su na tržište stigli početkom prošlog desetljeća.

Popis noviteta bi trebali činiti MX-5, nova generacija Mazde 2 te novi ulazni crossover CX-3, kao i očekivana Mazda6 Coupe. Također, očekuje se kako će uskoro na tržište stići i MazdaSpeed izvedbe modela Mazde 3 i Mazde 6, a ne treba zaboraviti niti na nasljednike CX-5 te Mazde 5, prenosi autonet.hr.  Mazda, naime u skorijem periodu predviđa rast svoje prodaje te s novim modelima želi još više povećati interes tržište te mu dakako istovremeno ponuditi nove i svježe proizvode pa i neke s kojim će ovaj proizvođač po prvi put ući u određene segmente.

Autor:A.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.