Nick Dimbleby

Land Rover predstavio nove motore, ali i specijalno izdanje svog popularnog modela

Autor: J.A.

Najprodavaniji SUV-ovi Land Rover dobili su one motore i tehnologiju.

Tako su Range Rover Evoque i Land Rover Discovery Sport sada još učinkovitiji i digitalizirani s najmodernijim Pivi infotainmentom, novim učinkovitim benzinskim i dizelskim blago-hibridnim motorima i s posebnim edicijama.

Prvi 1,5-litreni Ingenium trocilindarski benzinski motor za Evoque – P160 predstavljen je s automatskim 8-stupanjskim mjenjačem.

Nick Dimbleby

Također, napredni trocilindarski P160, isti motor koji pokreće hibridni plug- in P300e, nudi 160 KS (118kW) i 260 Nm okretnog momenta, pružajući uvjerljiv spoj performansi i ekonomičnosti, a sve zahvaljujući lakoj konstrukciji i pogonu na prednje kotače.

Discovery Sport Black Edition ima Ingenium motor od 290 KS, koji nudi poboljšane performanse i profinjenost.

Kupci Discovery Sport i Evoque modela i dalje imaju širok izbor dodatnih benzinskih motora za odabir s opcijama P200, P250 i P300, a svi su opremljeni blago-hibridnom MHEV tehnologijom.

Borba protiv koronavirusa: JAGUAR LAND ROVER beskontaktni zaslon koji radi bez dodira




Autor:J.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.