screenshot/ Facebook

JAVNOST ISMIJAVA POLICIJU NAKON VELIKOG GAFA! Htjeli pripremiti zasjedu, pa upali u kanal

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Vicevi o glupim policajcima su ponekad prenapuhani, ali nekad su i realni. Za tu realnost pobrinuli su se policajci u Australiji koji su postali predmet “sprdnje” zbog nevjerojatne gluposti.

ok je pripremao zamku za vozače, vozač policijskog Hyundai Santa Fea upao je u kanal. Unatoč kameri za pomoć prilikom vožnje unatrag, vozač je uspio napraviti veliku pogrešku.

Zanimljivo, prije nego što je upao u kanal, policijski službenik je uspješno postavio znak upozorenja na policijski radar. Međutim, onda se desila spomenuta nezgoda.

Ismijavali ga

Sramotni gaf potaknuo je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama o vozačkim sposobnostima policijskog službenika. Pravo je pitanje je li uopće sigurno bilo tamo postaviti radar.

Auto nije bilo ništa kao ni policajcu te je on svoj posao nastavio normalno iako je danima bio predmet ismijavanja u Australiji. Detalje ove nespretne reakcije pogledajte OVDJE.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.