Facebook/Screenshot

(FOTO) BLOKIRAO ULAZ, PA DOBIO LEKCIJU ZA PAMĆENJE: Nevjerojatan potez sve je iznenadio, pa i bahatog vlasnika

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Jedna zanimljiva situacija s Otoka zaokupila je izvjesnu pažnju tamošnjih medija, a nakon što je “eruptiralo” na društvenim mrežama.

Naime, Colin Shaw, vlasnik građevinske tvrtke Shaw Scaffolding Services iz Oldhama već mjesecima se bori s vozačima koji svojim automobilima blokiraju pristup njegovom skladištu.

Nakon mnogobrojnih upozorenja na nepropisno parkiranje, Colin je odlučio uzeti stvari u svoje ruke.

Nevjerojatna situacija

‘Na mojoj parceli gdje skladištim materijale postavljen je znak ‘zabranjeno parkiranje‘, ali vozači ga stalno ignoriraju. Nisam imao izbora nego zagraditi nepropisno parkirani automobil skelama. Natjerali su me na reakciju jer svaki dan gubimo puno vremena na zaobilaženje nezakonito parkiranih auta.

Facebook/Screenshot

Na prvu susjedima ništa nije bilo jasno, a kada su shvatili ‘poruku‘, ljudi su se počeli smijati – zaključuje Shaw.

Dakle, kako navode britanski mediji, vlasniku automobila nije bilo smiješno, ali nakon razgovora s vlasnikom tvrtke, sve je završilo u prijateljskom tonu.




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.