Foto: 7dnevno/Pixsell

Posljednji administrativni manevar najdugovječnijeg državnog odvjetnika koji ne želi postati penzioner! Mladen Bajić ima plan raditi još dvije godine

Autor: 7dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 11. prosinca, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tjedniku 7dnevno čitajte sve o visokoj modi za tijesnu suradnju. Natalija Prica-Oreški ne odvaja se od Bandića i skupih modnih marki.

Premijer Andrej Plenković: Ključna tri dana za oporavak! U samoizolaciji ga čine nervoznim svađe znanstvenika iz Vladina savjeta za koronu.

Posljednji administrativni manevar najdugovječnijeg državnog odvjetnika koji ne želi postati penzioner! Mladen Bajić ima plan raditi još dvije godine.

Ozbiljne trzavice između neraskidivog dvojca: Plenković se sve više odmiče od Božinovića.

Sukobi na razini znanstvene zajednice u kriznim vremenima zbunjuju i uznemiruju javnost, Đikić teško optužuje Primorca.

U tjedniku 7dnevno opet čitajte kolumnu Marcela Holjevca. Osim njega, za tjednik pišu i Jović, Dujmović, Šterc, Jurčević, Santini, Turk, Plečko.




Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.




Autor:7dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.