Foto: 7Dnevno

U TJEDNIKU 7DNEVNO ČITAJTE! Sulude gužve na Alci, ‘Oluji’ i na plažama! Ti polit-ekonomski eksperimenti brzo će doći na naplatu

Autor: 7Dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 7. kolovoza, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte sve o osam sudaca koji su u borbi za Županijski sud u Zagrebu. Maja Štampar Stipić od Turudića preuzima najveći sud u državi?

Donosimo priču o Anji Šimpragi, djevojčici iz srpske kolone. Anja je saborska zastupnica Pupovčeve stranke i novoizabrana zastupnica u Hrvatskom saboru.

U tijeku su pripreme za očekivani još žešći drugi val Covida-19. Beroš vraća na posao umirovljene epidemiologe. Liječnici strahuju od jeseni i velikog broja zaraženih, a zdravstveni se sustav urušava.

Sulude gužve na Alci, ‘Oluji’ i na plažama! Ti polit-ekonomski eksperimenti nepogrešivo će doći na naplatu vrlo brzo. Brzinom inkubacije.

Ivić Pašalić se vraća u HDZ! Plenković postepeno gradi novu desnu struju oslanjajući se na politiku Franje Tuđmana.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.




Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.




 

Autor:7Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.