Foto: Pixsell/7Dnevno

U NOVOM BROJU TJEDNIKA 7DNEVNO ČITAJTE! VINOGRADSKA SLAVI Dijana Zadravec više nije zamjenica ravnatelja

Autor: 7Dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 17. srpnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Dijana Zadravec pokušava zadnji manevar da ospori imenovanje dr. Zovaka za v.d. ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice. Pročitajte kako

U tijeku je borba za SDP, donosimo koja je tajna veza Peđe Grbina u Puli s albanskom mafijom.

Donosimo sve o nevjerojatnoj karijeri druga Veljka Kajtazija. Oficir za obradu podataka JNA u Zračnoj luci Pleso do 1991. nositelj je crnog pojasa peti dan.

Počinju velike promjene u HDZ-u – Plenković se odrekao Šeksa!

Čitajte sve o novoj taktici Stožera! Prešućuju nam da koronavirus uništava mozak!

U borbi za HSS Božidar Pankretić naslijedit će Krešu Beljaka.




Fatalna doktorica Dijana Zadravec više ne radi u Vinogradskoj!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.




PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Autor:7Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.