Zdravko Mamić je postao Kutlin partner. Šef Dinama pomaže posrnulom tajkunu u borbi za imovinu

Autor: 7dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 5. ožujka, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Ravnatelj SOA-e Daniel Markić ide u diplomaciju. Plenković čuva mjesto šefa SOA-e za Tomislava Karamarka. To bi se svidjelo stranačkoj desnici, eliminirao bi njegovu kandidaturu za Zagreb i povratak u politiku.

Joško Klisović kao treći stup vlasti Mate Granića i Budimira Lončara. Plenkovića, Milanovića i Klisovića, osim vanjskih poslova, povezuje i Emil Tedeschi.

Udbin dosje Tedeschi! Tjednik 7dnevno otkriva pozadinu nastanka moćne hrvatske obitelji.

Miroslav Škoro ide na Zagreb! Je li metropola napokon spremna otići udesno?

Štiti li Sessa pijanog kolegu? Šef Vrhovnog suda ne istražuje je li Miškulin bio pijan!

U 7dnevno čitajte kolumnu Tihomira Dujmovića ‘Glas za HDZ zapravo je glas za koaliciju HDZ-Možemo’.




Zdravko Mamić je postao Kutlin partner. Šef Dinama pomaže posrnulom tajkunu u borbi za imovinu.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.




PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Autor:7dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.