Foto: Pixsell/7Dnevno

NOVI BROJ TJEDNIKA 7DNEVNO: SLUČAJ MEGGLE. Pipunić preuzima osječku mljekaru

Autor: 7Dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 24. srpnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Doznajemo tko stoji iza novih ministara! Siva eminencija nove Vlade je Mate Granić.

Čitajte sve o uvjetu Charlesa Michela za 22 milijarde eura! Kreće velika sječa stranačkih uhljeba – Plenković se rješava 624 ljudi u županijama, gradovima i općinama!

Donosimo detalje o slučaju Meggle. Lokalni tajkun Marko Pipunić preuzima osječku mljekaru!

Jeste li znali? Bivši državni odvjetnik Dinko Cvitan najštićenija je osoba u državi. Uz njega su četiri godine čak 30 policajaca.

Tihomir Dujmović analizira ponašanje Zorana Milanovića: “Političko derište treba u potpunosti ignorirati”.

Donosimo ispovijest Ivone Milinović, nezavisne riječke zastupnice koja gradonačelniku Vojku Obersnelu neopisivo ide na živce.




Trgovci lijekovima kažu da bi Vili Beroš ujesen mogao postati najomraženiji ministar.

Otkrivamo kako je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović primljena u Međunarodni olimpijski odbor. Ključne su bile veze Zlatka Mateše i Tome Madžara.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.




Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Autor:7Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.