7Dnevno

MILANOVIĆ RUŠI LEGITIMITET KRIZNOG STOŽERA: ‘Oni polako uvode diktaturu’

Autor: Dnevno.hr

Posebno vruće ljeto traje u Domovinskom pokretu u kojem Zlatko Hasanbegović diže temperaturu do nepodnošljivosti. Izgleda da ponovo djeluje po istoj shemi kojom je već nanio štetu HDZ-u i Andreju Plenkoviću. Otkrivamo stvarne namjere kontroverznog političara koje sežu od proglašenja vlastite neovisnosti u Saboru kao saborskog zastupnika pa sve do preuzimanja Škorine stranke.

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH, Andrej Plenković tek koji dan prije parlamentarnih izbora sjetio se u imovinsku karticu dodati i suvlasništvo na dio kuće u okolici Dubrovnika. Istražili smo i donosimo detalje o vrijednoj nekretnini te kako ju je stekao.

Saborska matematika i koalicijska uhljebljivanja tek slijede. Saborski zastupnici možda ne rade svoj posao kako treba, ali su potpuno savladali statute i pravilnike te upravo sad koriste ta korisna znanja kako bi namaknuli što više novca za sebe i svoje stranke, a manjincima je u financijskom smislu uspjelo ono što nikom dosad nije!

Znanstveni izračun sveučilišnog profesora i vodećeg demografa Stjepana Šterca o stanovništvu Hrvatske kroz samo osamdeset godina šokantan je i duboko uznemirujući. Hrvatska će se po broju stanovnika izjednačiti s Kosovom.

Predsjednik Milanović ne prestaje živcirati premijera Plenkovića, stao je na stranu onih građana koji su predstavkama prema Ustavnom sudu zatražili službeno mišljenje o legalnosti Kriznog stožera i mjera koje ono donosi. A ide još i dalje tvrdeći: “Oni polako uvode diktaturu”.

Ekskluzivno! Za 7Dnevno u intimnom tonu piše legendarni novinar i urednik, bivši vlasnik Europapress holdinga, Ninoslav Pavić, i to u povodu odlaska jednog od najvećih pera u povijesti hrvatskog novinarstva i medija, Pere Zlatara.

Sve što ste željeli znati o nasljedniku dinastije Tedeschi, Emilu mlađem, a niste se usudili pitati: od konflikta s Milanom Bandićem, obiteljskih prilika i odnosa zbog braka sa sedamnaest godina starijom Nikom Perenčević, pa sve do upitne odgovornosti kao radnika, trgovačkog putnika u tatinu megapoduzeću.




Darujemo točan TV–raspored te fenomenalne recepte za ukusna i jednostavna jela od jeftinijih namirnica za ove vruće i sparne ljetne dane.

Za ovo izdanje 7Dnevno pišu Iva Međugorac, Marcel Holjevac, Guste Santini, Stjepan Šterc, Tihomir Dujmović, Mate Bašić, dr. Željko Marušić, Drago Plečko, Boštjan Marko Turk, Ninoslav Pavić, Zoran Meter…

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.