Foto: Pixsell/7dnevno

Doznajte sve o nezakonitim ovršnim postupcima. Banke i agencije vode dvostruko knjigovodstvo i varaju ovršene građane

Autor: 7dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 30. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte sve o Beroševoj osveti Plenkoviću. Medijima je razotkrio novi skandal Dijane Zadravec, a ona želi njegov posao ministra zdravstva! U liječničkim krugovima ovog se tjedna spekulira da bi Beroša mogao zamijeniti šef Rebra Ćorušić ili šef Merkura Starešinić.

Ljetujte kod obitelji premijera na Hvaru. Stric Jovanin iznajmljuje pet apartmana koje će naslijediti Andrej.

Novi žetončić HDZ-a u Saboru. Zadnja šansa za većinu je Silvano Hrelja.

Tjednik 7dnevno: Pater Dominik Gerbic novi je heroj desnice.

Doznajte sve o nezakonitim ovršnim postupcima. Banke i agencije vode dvostruko knjigovodstvo i varaju ovršene građane.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.




Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.




Autor:7dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.