Foto: Pixsell/7dnevno

PRIPUZ TVRDI DA GA KUTLE REKETARI PREKO NACIONALA! Za tjednik progovara bliski prijatelj ‘kralja smeća’

Autor: 7dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 8. listopada, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Branimir Glavaš teško optužuje glavnu državnu odvjetnicu i upozorava na vladara iz sjene! “Zlata Hrvoj-Šipek je neposobna i opasna za Hrvatsku”, kaže Glavaš te dodaje da je skandalozno da joj umirovljeni Bajić (71) vodi DORH montiranim procesima i namještenim dokazima, a ona tvrdi da je on nezamjenjiv.

Desnicom kruži intrigantna teorija o predsjednikovu velikom zaokretu. Naime, tvrdi se da je za Milanovićevo preobraćenje zaslužan sinjski svećenik.

U tjedniku 7dnevno čitajte sve o serijalu nećaka Mike Špiljaka: Prava istina o NDH protiv Hrvoja Klasića.

Za tjednik progovara bliski prijatelj ‘kralja smeća’: Pripuz tvrdi da ga Kutle reketari preko Nacionala!

Čitajte sve o Pandora dokumentima i mutnim poslovima sina ministra Fuchsa.

Tjednik se pita: Ima li što luđe od ovog? Iskusnog menadžera Vanđelića mijenja smiješni Filipović.




Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.




Foto: 7dnevno

Autor:7dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.