7DNEVNO OTKRIVA: Ovo je osam HDZ-ovaca koji RUŠE PLENKOVIĆA!

Autor: 7dnevno

Netko tko je neko vrijeme bio izvan domašaja naših aktualnih političkih zbivanja, odmah nakon prvog doticaja s mainstream medijima pomislio bi da se u Hrvatskoj zahuktava kampanja za predsjednika HDZ-a, a ne predsjednika RH. Pogotovo nakon što se HDZ-ov saborski zastupnik i predsjednik Vanjskopolitičkog odbora te bivši ministar vanjskih poslova u Oreškovićevoj Vladi, Miro Kovač, nedavno u emisiji RTL-a oštro obrušio na Milorada Pupovca zbog skandaloznih usporedbi RH s NDH, a potom i na Plenkovićev HDZ zato što nije raskinuo dogovor, odnosno koaliciju sa SDSS-om.

Prvi je reagirao predsjednik Plenković koji je Kovača pokušao minorizirati i poniziti: “Njegov je stav za politiku HDZ-a i Vlade kompletno irelevantan. Točka. Irelevantan. On utječe na politiku HDZ-a isto kao i nekakav građanin Finske u Finskoj”, rekao je Plenković o Kovaču.

Početak je ovo teksta iz najnovijeg broja najprodavanijeg političkog tjednika u Hrvatskoj, u kojem naši novinari otkrivaju koja je sudbina Andreja Plenkovića kao predsjednika HDZ-a. U našem istraživanju razgovarali smo s mnogim članovima stranke koji su nam se povjerili i otkrili kojih je to 8 članova najmoćnije stranke u državi koji planiraju smijeniti Plenkovića.

Novi broj tjednika 7Dnevno možete pronaći na svim kioscima ovaj petak, 20. rujna, no morate požuriti jer svaki primjerak plane velikom brzinom.

Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.




Autor:7dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.