hdssb.hr

Stjepan Ribić, životopis

Autor: dnevno.hr

Stjepan Ribić direktor je Regionalne razvojne agencije, sedam godina voditelj je Predstavništva Slavonije i Baranje u Bruxellesu. Član je HDSSB-a. Doktorirao je na Papinskom sveučilištu Urbaniana u Vatikanu.

Dr. sc. Stjepan Ribić, 10. 10. 1977. Osijek, oženjen, otac dvoje djece, maloljetni dragovoljac Domovinskog rata, biker. Studirao je filozofiju u Rimu na Papinskom sveučilištu Gregoriana gdje je diplomirao i magistrirao. Doktorirao je na Papinskom sveučilištu Urbaniana u Vatikanu. Ima hrvatsko i talijansko državljanstvo. Direktor je najuspješnije Regionalne razvojne agencije koja je do sada povukla najviše sredstava iz EU fondova. Već sedam godina voditelj je Predstavništva Slavonije i Baranje u Bruxellesu te se stoga odlično snalazi u Bruxellesu i svim EU institucijama gdje već godinama aktivno lobira za naše prioritete i projekte.

Imamo priliku podržati osobu koja je već prisutna u Bruxellesu, imamo priliku dati svoj glas kompetentnoj osobi da s više instance napravi još više za Lijepu Našu.

Stoga izaberimo dr.sc. Stjepana Ribića za našeg predstavnika u Europskom parlamentu.

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.