TVRDI: Izliječila sam rak u četvrtom stadiju jedući jednu namirnicu!

Autor: Dnevno.hr

U roku od samo šest mjeseci karcinom u četvrtoj fazi je skoro nestao, a zapanjeni liječnici su sada potvrdili da je sasvim izliječena od karcinoma.

Candice Marie Fox Je bila zapanjena kad su joj liječnici rekli da zbog raka štitnjače, koji se proširio i na druge organe, ima, po njihovim procjenama, još samo pet godina života.

Sada 31-godišnjakinja, odbila je kemoterapiju i umjesto nje svaki dan jela po tri ananasa. U svoju prehranu unijela je i grejp, limun, papaju, jabuke, kivi i banane. Osim toga, tijekom liječenja, tvrdi, nije unosila proteine životinjskog porijekla.

U roku od samo šest mjeseci karcinom u četvrtoj fazi je skoro nestao, a zapanjeni liječnici su sada potvrdili da je sasvim izliječena od karcinoma.

“Oslobodila sam se karcinoma tako što sam ga izgladnjavala. Doznala sam da bromelain iz ananasa, kiwija i papaje uništava proteinski sloj karcinoma. Proteini iz životinjskih proizvoda hrane rak, a kada jedem velike obroke moja se energija usmjeri na probavljanje hrane, pa se tijelo ne može liječiti”, kaže.

“Jela sam pomalo voća, što je izjedalo karcinom, tako da sam ga se riješila u roku od šest mjeseci. Više nemam karcinom, jako sam zahvalna zbog toga”, sretna je Candice.

Najviše je jela ananas zbog bromelaina, za koji tvrdi da ‘jede’ rak, a izbacila je teške obroke. Prestala je koristiti kemijske kozmetičke proizvode i sredstva za čišćenje, prestala je pušiti, ali je poduzela i korake da smanji stres u svom životu.
Kada je nakon šest mjeseci otišla na kontrolu, nalazi su potvrdili da se skoro u potpunosti riješila karcinoma.

HRANA KOJU MORATE KONZUMIRATI: Ove namirnice mogu spriječiti rak dojke!




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.