http://www.fhfn.org/

ŽELITE PREKRASNA STOPALA? Možete ih imati uz OVA DVA sastojka koja imate u svojoj kuhinji!

Autor: A.P.

Suhe noge, kao i ispucala umorna stopala treba posebno tretirati. A vaše noge zahtijevaju posebnu pozornost. Naime, stopala su svakodnevno izložena utjecaja sile teže tijekom dana i to je glavni razlog zašto su oštećena i izgledaju neprivlačno.

Većina ljudi kada brine o svom izgledu ignorira svoje stopala. Brinete se o svojoj kosi, licu i ostatku tijela, no zaboravljate najvažnije. Nije li to istina?

Suhe noge, kao i ispucala umorna stopala treba posebno tretirati. A vaše noge zahtijevaju posebnu pozornost. Naime, stopala su svakodnevno izložena utjecaja sile teže tijekom dana i to je glavni razlog zašto su oštećena i izgledaju neprivlačno.

Dobra vijest je da ne trebate bilo kakve skupe spa tretmane kako bi voditi brigu o svojim stopalima i učinili ih opet lijepima i opuštenima.

Donosimo savršen recept za noge. Pomoći će vam da uklonite mrtve stanice kože kako bi vaše noge izgledale savršeno u vašim novim sandalama.

Samo slijedite sljedeće korake:

Prije svega potrebno je zagrijati 2 – 4 šalice mlijeka.

Sljedeći korak je da umočite noge u to mlijeko. Držite ih u tome 5-10 minuta. Dodajte sodu i očistite dobro.




Na kraju isperite noge toplom vodom i nanesite kremu za stopala, piše fhfn.org.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.