Miranda Cikotic/PIXSELL

ZABORAVITE NA SALONE I TROŠENJE NOVCA: Napravite masku za lice s kojom ćete se pomladiti!

Autor: dnevno.hr

Za pripremu ove fenomenalne maske potrebno vam je: jedan bjelanjak i pola žličice svježe ocijeđenog soka od limuna

Napravite prirodnu masku za lice koja je idealna za bilo koju vrstu kože s ve kako bi uklonili znakove starenja, uz to je potpuno jeftina.
Za pripremu maske treba vam par sastojaka, koje imate u svom kućanstvu stoga name potrebe da obilazite kozmetičke salone.
Za pripremu ove fenomenalne maske potrebno vam je: jedan bjelanjak i pola žličice svježe ocijeđenog soka od limuna
Način pripreme i primjene:
Bjelanjak stavite u zdjelicu i miješajte dok se ne pretvori u pjenu. Onda dodajte sok od limuna i nastavite miješati dok ne dobijete homogenu smjesu. Maska je spremna i možete je početi koristiti.
Prvo očistite lice, potom uzmite malo smjese i lagano kružnim pokretima prstima nanesite masku na lice. Ostavite desetak minuta da djeluje i onda operite toplom vodom. Poslije čišćenja na lice nanesite hidratantnu kremu koja vam najviše odgovara. Tretman je potrebno raditi četiri puta tjedno kako bi se postigli najbolji rezultati.

Izvor

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.