VIDEO: Svijet bez raka je moguć! Pogledajte koju tajnu krije farmaceutska mafija

Autor: A. R.

Dokumentarac ukazuje na činjenicu da se vitaminom B17 može izliječiti rak. Kada se ta teorija prvi put pojavila, odnosno kad je sintetiziran Laetril, američka Administracija za prehranu i lijekove (FDA) nazvala je to "šarlatanstvom".

Iako je poznato da farmaceutska industrija ‘krije’ lijekove iz prirode koji se mogu koristiti u liječenju raka, često su te priče zataškavane i odbačene kao nesuvisle. Međutim, svjetlo dana ugledao je dokumentarac koji se pokušao sakriti, a koji govori o o vitaminu B17 koji je pedesetih godina prošlog stoljeća sintetiziran pod imenom Laetril odnosno Amigdalin.

Dokumentarac ukazuje na činjenicu da se vitaminom B17 može izliječiti rak. Kada se ta teorija prvi put pojavila, odnosno kad je sintetiziran Laetril, američka Administracija za prehranu i lijekove (FDA) nazvala je to “šarlatanstvom”.

Edward Griffin, liječnik koji se godinama bori kako bi se ovaj problem osvijestio, u svojim intervjuima često napominje kako je kemoterapija medicinska prevara.

Vitamin B17 može se pronaći u plodovima breskve, šljive, višnje, jabuke, itd.

Autor:A. R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.