Patrik Macek/PIXSELL

(VIDEO) IZLIJEČIO RAK PŠENIČNOM TRAVOM: Prkoseći savjetu liječnika spasio svoj život!

Autor: Dnevno.hr/ljekovita-priroda

“Znam puno liječnka koji misle da pšenična trava nema kvalitete i sposobnosti za ubijanje raka, ali ja sam živi dokaz to nije istina i da ona funkcionira”

Kad se liječnici rekli 74-godišnjem Dannyju McDonaldu iz grada Dunaff, Irska, da je ima rak želuca, tako žestok da je najvjerojatnije da će ga ubiti u roku od tri mjeseca, on je odlučio ignorirati njihove savjete kako bi izbjegao tretman toksične kemoterapije i prihvatiti prehrambeni pristup ozdravljenju, što je još jedan primjer udarca velikoj i smrtonosnoj industriji raka.

Četiri godine kasnije, Danny je sjajno, zahvaljujući dnevnom protokolu kojeg je usvojio i kojeg uključuje i pijenje sokova pšenične trave (mlade pšenice), hranjiva gusta “superhrana” s raznim nevjerojatnim zdravstveneim beneficijama.

Prema mediju Sunday World, Danny je postao svjestan svog stanja kada je jedan dan ulkus odjednom eksplodirao u njegovom trbuhu. Nakon što je prevezen u bolnicu s farmi na kojoj živi, liječnici su se borili da suzbiju krvarenje, da bi pritom otkrili da je Danny zapravo imao težak oblik raka želuca koji se proširio u cijelom tijelu. Oni su ga upozorili da je jedini način na koji bi se oslobodio od raka, prema njihovom mišljenju, bi bio prolaz kroz konvencionalno liječenje – kemoterapija i zračenje.
Za razliku od većine ljudi, Danny je odlučio istražiti druge metode liječenja, što je inače bio veoma velik udarac industriji raka. Kasnije je obavijestio svoje liječnike, na njihovu žalost, da se opredjelio za vlastiti domaći tretman koji uključuje mladu pšeničnu travu, negoli na njihov otrov.

Nimalo iznenađujuće, doktori su bili prilično ljuti na njegovu odluku, ističući kako će on biti “mrtav u roku od nekoliko tjedana”, ako bi odbio njihove doktorske savjete. No, Danny je držao svoj stav i izabrao pšeničnu travu umjesto ubojite kemoterapije.

“Rekao sam liječnicima da nisam bio spreman da se podvrgnem tijeku liječenja kojeg su mi predložene”, citiran je Danny u Sunday World-u. “Znao sam da će me ubiti. Oni su bili bijesni što sam došao do tog zaključka. Moj osobni liječnik me je upozorio da ću biti mrtav u tri mjeseca.”

Daleko od toga da je jurio ili bio neupućen što se tiče njegove odluke, Danny-jev izbor za korištenje pšenične trave kao tretmana za njegov rak se temeljio na brojnim iskustvima koje je čuo od prijatelja o čudesnom ljekovitom svojstvu PŠENIČNE TRAVE (zelene pšenice). Tijekom vremena, Danny je postajao sve više uvjeren da je pšenična trava sposobna za iscjeljivanje svih vrsta zdravstvenih problema, uključujući i rak.

Tako je odlučio upotrijebiti svoje 60-godišnje iskustvo uzgoja i poljoprivrede da uzgoji svoju pšeničnu travu.




“Nisam znao što mogu očekivati, ali sam bio odlučan ići dalje”, prisjeća se Danny. “U roku od sedam dana odjećaj peckanja koji sam imao je otišao, i ja sam se počeo osjećati puno bolje. Prestao sam uzimati tablete koje su mi bile propisane i od tada nisam uzeo niti jednu tabletu do dana današnjeg. Mjesec dana kasnije bol je potpuno nestala i znao sam da sam na putu oporavka. Pšenična trava je djelovala. Napravio sam pravu odluku za odbijanje savjeta liječnika.”

Ne samo da je Danny bio u stanju prekinuti korištenje sintetičkih lijekova koji su mu bili prepisani na recept, već je također dobio natrag svu težinu koju je izgubio kao rezultat korištenja lijekova za njegovu bolest. Počevši sa samo jednom uncom (28 grama) pšeničnog soka dnevno, kasnije sam stigao do sedam unci (200 grama) pšenične trave na dan. Danny je djelotvorno izliječio rak, a njegov je sada živi dokaz regenerativne snage pšenične trave (mlade zelene pšenice).

“Znam puno liječnka koji misle da pšenična trava nema kvalitete i sposobnosti za ubijanje raka, ali ja sam živi dokaz to nije istina i da ona funkcionira”, dodaje on. “I premda mnogi liječnici neće priznati javno, postupno vide uokolo prednosti pšenične trave. Ljudi me pitaju kako sam to učinio i mogu samo reći jednu riječ, PŠENIČNA TRAVA.”




Autor:Dnevno.hr/ljekovita-priroda
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.