Vimeo

Uz ova 3 sastojka svaku večer, bol u LEĐIMA brzinski nestaje

Autor: M.B.

Savršene su stvari nerijetko vrlo jednostavne, a to je slučaj i s ovim receptom.

Nakon ovog prirodnog recepta, nećete se sjećati da vas je nekada jako znala boljeti kralježnica, odnosno rekli bismo – leđa. Bilo da dugo sjedite ili naporno fizički radite, leđa trpe. No, priroda ima rješenje. Savršene su stvari nerijetko vrlo jednostavne, a to je slučaj i s ovim receptom. Svi su vam sastojci nadohvat ruke, a oslobodit će vas boli u rukama, nogama, leđima i zglobovima. Svake večeri prije spavanja mjesec i pol dana pojedite:

– 1 smokvu
– 1 suhu marelicu
– 5 suhih šljiva

Ovi su plodovi puni supstanci koje izazivaju regeneriranje tkiva, a koje sastavljaju intervertebralne diskove. Naime, oni ih jačim i čvršćim. Pršljenovi se počinju sami namještati.

Svaki plod sadrži određene elemente i supstance, a njihova je kombinacija savršen lijek, učinkovit protiv bolova u leđima.  Ovaj je recept navodno prvi zapisao jedan olimpijski sportaš koji je pomoću njega tretirao svoju kralježnicu nakon teških fizičkih napora.

 

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.