TAJNI RECEPT čuvenog švedskog liječnika: Ovo su detalji ljekovitog pripravka!

Autor: T. P.

Što duže lijek stoji, to je ljekovitiji. Prema napisima doktora Samsta, napitak može stajati godinama.

U davna vremena, u 18. stoljeću, tajni recept švedskog liječnika dr. Clausa Samsta otkriven je nakon njegove smrti. Recept je potpisao prije nego što je umro u 104. godini života uslijed pada s konja. Pripravak blagotvorno djeluje na cijelo tijelo, djeluje analgetski i antibakterijski te jača imunitet. Riječ je o domaćem tzv. “švedskom bitteru” koji je zasigurno zaslužan i za dugovječnost njegova tvorca.

Sastojci:

– 10 g aloe ( ili prah pelina)
– 5 g mire
– 0,2 g šafrana
– 10 g lista sene (Senna Cassia)
– 10 g kamfora (samo prirodni kamfor)
– 10 g korijena rabarbare
– 10 g korijena kurkume
– 10 g korijandera (zrno)
– 10 g terijak venecijane (Theriac)
– 5 g korijena kravljaka
– 10 g korijena angelike

(o originalnim pripravcima možete pročitati i ovdje)

>>> Vitaminska koktel-bomba: Gutljajima do vitke linije i jačeg imuniteta!

Priprema:

Ljekovite biljke za ovaj napitak stavite u bocu od dvije litre sa širokim grlićem i prelijte s 1,5 litrom domaće rakije i ostavite dva tjedna na suncu ili blizu nekog drugog izvora topline.




Svakoga dana bocu promućkajte, kao i prije uporabe. Procijedite i prelijte čistu tekućinu u male boce i čuvajte ih dobro zatvorene na hladnom. Što duže lijek stoji, to je ljekovitiji. Prema napisima doktora Samsta, napitak može stajati godinama.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.