www.flickr.com

Svakog jutra jedite OVE palačinke sa samo dva sastojka i gledajte kako MRŠAVITE!

Autor: A.P.

Napravite doručak od samo dva sastojka uz pomoć kojeg ćete mršaviti. Ne vjerujete nam? Uvjerit ćete se. Za ovo su vam potrebna jaja i banana.

Jaja su nevjerojatno hranjivi sastojak za doručak bogata raznim vitamina i drugih hranjivih tvari, uključujući vitamin A
vitamin B5, vitamin B12,  vitamin B2, folna kiselina, fosforat i selen.

Banane su hranjivo voća koje sadrže značajnu količinu vlakana, ali i nekoliko antioksidansa. Neki od vitamina, minerala i drugih hranjivih tvari koje se nalaze u bananama uključuju: kalij, vitamin B6, vitamin C, magnezij i bakar. Banane reguliraju razinu šećera u krvi, i smanjenju osjećaj gladi. To je zbog dvije vrste vlakana koje se nalaze u bananama, a zovu se pektin i otporni škrob.

Sastojci:

1/2 šalice zrelih, finih banana koje ste pretvorili u kašu
2 jaja

Upute:

Stavite banane i jaja u zdjelu i pomiješati ga dobro. Stavite 1/4 smjese na tavi na srednje jakoj vatri. Kad se počnu stvarati mjehurići okrenuti i kuhati na drugu stranu.

Tu ste ga! Jednostavan recept za napraviti.




A ovaj – dva sastojka palačinka recept može vam poboljšati zdravlje srca i pomoći vam da izgubite težinu kao nikad do sada.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.