Wikimedia/Flickr

Spavanje s lukom u čarapama? Saznajte zašto to svake večeri trebate raditi

Autor: dnevno.hr

Luk čisti kožu, ubija bacile i bakterije, a fosforna kiselina u krvotoku čini čuda

Kineska narodna medicina vjeruje kako su stopala direktno povezana sa svim unutrašnjim organima tijela. Češnjak i ljubičasti luk imaju sjajnu moć upijanja bakterija i čišćenja organizma. Kada se te dvije stvari spoje dobijete odličan recept za jednostavnu i jeftinu detoksikaciju.

U ljudskim stopalima se nalazi sedam tisuća živčanih završetaka koji se protežu do unutarnjih organa. Naime, to su najvažniji dijelovi našeg tijela koje često zanemarujemo.  Ako smo po cijele dane u cipelama živci se ne stimuliraju na pravio način.

Jedan od najboljih načina da se ovi živci, koji vode po čitavom organizmu otvore, je uz pomoć luka. Ako želite očistiti svoj organizam ne morate ništa raditi. Samo trebate isjeckati ljubičasti luk na debele kolutove, staviti ih na stopala i preko obuti čarape. Dok vi spavate, luk će vam očistiti organizam.

Luk čisti kožu, ubija bacile i bakterije, a fosforna kiselina u krvotoku čini čuda. Ako putem živčanih završetaka u stopalima i uđe u krvotok, ova kiselina će očistiti organe i krv. Osim toga uništit će sve bakterije i bacile na koje naiđe.

Stručnjaci naglašavaju da vam luk neće samo pročistiti organizam, već i zrak. Iako ima neugodan miris, u staroj Engleskoj se upravo ljubičasti luk koristio za čišćenje zraka od mikroba, kako ne bi došlo do širenja zaraza.

Koristi ove detoksikacije:

– Pročišćava krv




– Ubija bakterije, bacile i patogene

– Čisti zrak




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.