Ova obitelj je dva tjedna jela samo organsku hranu! Nećete vjerovati što im se dogodilo! (VIDEO)

Autor: A. Pranjić

Obitelji su testirali urin prije i poslije pokusa. Zanimaju vas rezultati?

Općepoznato je da ljudskom tijelu smetaju pesticidi i razni aditivi koje možemo pronaći u današnjoj prehrani. Nažalost, rijetko se spominje u kojim mjerama te otrove možemo pronaći u svojim prehrambenim namirnicama.

Suradnja Švedskog instituta za istraživanje okoliša i švedskog lanca supermarketa Coop rezultirala je zapanjujućim otkrićem.

Shootonline piše kako su jednoj obitelji ponudili sudjelovanje u zanimljivom eksperimente. Naime, jednoj su obitelji u potpunosti zamijenili jelovnik. Umjesto tipične prehrane, ova obitelj je dva tjedna konzumirala namirnice organskog podrijetla. Obitelji su testirali urin prije i poslije pokusa. Zanimaju vas rezultati? Rezultati su bili začuđujuće odlični! Nakon dva tjedna organske prehrane obitelji se razina kemikalija u urinu smanjila!

Što mislite, kakva je hrana koju vi jedete?

Pogledajte video eksperimenta.




Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.