Facebook / Kate Eaton Natural Health Prevention & Recovery Coach

Ova hrabra Britanka tvrdi kako je pobijedila Crohnovu bolest BEZ LIJEKOVA!

Autor: A.P.

Ova hrabra žena tvrdi kako je lijek protiv Crohnove bolesti otkrila u vlastitoj kuhinji. Od 2010. kada je počela primjenivati poseban režim prehrane, lijekove je prestala koristiti. Simptomi su “izbrisani”.

Tridesetšetogodišnjoj Kate Eaton prije 24 godine dijagnosticirana je Crohnova bolest. Savladali su je svakodnevna bol u želudcu, umor, i dijareja. Nakon nekoliko godina muke Kate se odlučila na prirodan način boriti s ovom bolešću. Nakon dugo istraživanja i izučavanja pronađenog Kate tvrdi kako osobe oboljele od ove bolesti mogu živjeti i bez lijekova.

Kate se odrekla bijelog kruha, kofeina i rafiniranog šećera. Osim toga osimislila je smoothy s kojim svoj “sistem” oporavlja, a osim toga u potpunosti je promijenila način prehrane.

Ova hrabra žena tvrdi kako je lijek protiv Crohnove bolesti otkrila u vlastitoj kuhinji. Od 2010. kada je počela primjenivati poseban režim prehrane, lijekove je prestala koristiti. Simptomi su “izbrisani”.

”Bilo mi je jako loše zbog bolesti koja mi je dijagnosticirana. Isprobala sam razne terapije i nijedna nije dala dobre rezultate za mene. Zamolila sam nekoliko prijatelja koji se bave nutricionizmom da me posavjetuju koje namirnice mogu pomoći da ojačam imunitet i organizam, piše Daily Mail.

Kate je osmislila smoothie od špinata i mrkve, jagoda, banana i kokosovog mlijeka. Bez tog smoothieja ne može zamisliti niti jedan dan.

”Rezultati analiza krvi pokazuju da sam u remisiji od 2010.”, rekla je Kate.

”Čaša mlake vode s limunom, kajgana, zeleno povrće, losos i dvije litre čaja od limuna. Tako izgleda moj idealaan dnevni meni. Bijeli kruh sam potpuno izbacila iz prehrane. Nekada, najviše jednom tjedno se počastim omiljenim kolačem. I to je sve. Ne želim da mi neke stvari pređu u naviku”, pojasnila je.




Više informacija o prehrani i metodama Kate Eaton možete pročitati na www.healthydetoxplus.com.

Crohnova bolest 

Crohnova bolest, poznata i pod imenom Crohnov sindrom, regionalni enteritis i segmentalni ileitis spada u tzv. idiopatske upalne bolesti crijeva, a može zahvatiti bilo koji dio probavnog sustava od usne šupljine do anusa, te uzrokovati niz različitih simptoma. Simptomi su ponajprije abdominalna bol, proljev (koji u teškim slučajevima može sadržavati krv), povraćanje (koje može biti trajno) i mršavljenje, no mogu se pojaviti i simptomi izvan probavnog sustava, poput kožnih osipa, artritisa, upale oka, umaranja i manjka koncentracije. Smatra se da je Crohnova bolest uzrokovana međudjelovanjem okolišnih, imunosnih i bakterijskih čimbenika u genetski podložnih osoba. Rezultat je kronična upalna bolest, pri kojoj tjelesni imunosni sustav napada probavni sustav, možda prilikom pokušaja da uništi antigene mikroba.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.