Otrov u vašim ustima – skidajte CRNE PLOMBE

Autor: M. Marić

Ne samo da živa truje naša tijela već je halucinogena, kancerogena i stvara leukemiju i mutaciju DNK.

Amalgam se kao sredstvo za ispun karijesom oštećenih zubi rabi se već dugi niz godina, a plombe izrađene od amalgama poznate su i kao “srebrne plombe”.
Unatoč poznatoj činjenici da sadrže do 50% žive, u većini zemalja svijeta još uvijek se smatraju sigurnima za zdravlje.
Štoviše, mnogi stomatolozi daju im prednost jer su mehanički otpornije i dvostruko trajnije od bijelih zubnih ispuna. Jedna od prednosti amalgamskih plombi je i u njihovoj cijeni, što znači da su dostupne svakome.
Ipak, po koju cijenu?
Doktor Hal Huggins, najpoznatiji stomatolog koji je prvi počeo s razotkrivanjem istine o smrtonosnim plombama, i zbog toga došao u sukob s čitavom svojom strukom, smatra je da je i najmanja količina žive u ljudskom tijelu veoma opasna. Uzeo je primjer ljudskog jajašca, koje ako na trenutak dođe u kontakt sa živom, o gubi svoju sposobnost vezivanja za zid materice čak i ako je oplodnja bila uspješna. “Vadite srebrne plombe i ozdravit ćete od mnogih bolesti”  poručuje Huggins.

Najveća količina udahnute žive taloži se u bubrezima. Dugotrajno udisanje malih količina žive dovodi do oštećenja živaca. Dolazi do podrhtavanja prstiju, u ozbiljnijim slučajevima toliko izrazitog da ometa radnu sposobnost. Drhtanje zahvaća i jezik, pa i sam govor postaje nerazumljiv. Trovanje živom izaziva i jako izlučivanje sline, oticanje desni te ispadanje zubi.

Ne samo da živa truje naša tijela već je halucinogena, kancerogena i stvara leukemiju i mutaciju DNK. Živa ubija sve živo u nama uključujući i viruse i bakterije, zbog toga su je od srednjeg vijeka koristili za liječenje sifilisa no usput su ljude pretvarali u mentalno nestabilne i bolesne osobe, takav tretman se koristio sve do otkrića penicilina. Svi oni koji se oslobode od amalganskih plombi i odluče se proći detoks, obično pate od naknadnih infekcija i upale.

Oslobađane od žive  dugotrajan je proces i mi za to preporučujemo zelenu glinaventualne infekcije nastale zbog izbacivanja žive iz tijela (i drugih teških metala) preporučamo vitamin C ili askorbinsku kiselinu.

Autor:M. Marić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.