Flickr

Osjećate bolove u nogama? Napravite smoothie od ananasa

Autor: dnevno.hr

Isprobajte ovaj učinkovit prirodni način za jačanje ligamenata i tetiva,

Koljena su jedan od najvažnijih zglobova u ljudskom tijelu, odgovorna za pravilno držanje tijela te podržavaju sve pokrete nogu prilikom hodanja, skakanja, trčanja, i stajanja.Koljena trpe brojne ozljede i rane ih previše opuštaju. Ligamente i tetive istrošenost čini manje fleksibilnima i mobilnima. Donosimo jedan učinkovit prirodni način za jačanje ligamenata i tetiva, i na taj način možete poboljšati kvalitetu svog života. Ovaj napitak sadrži sastojke s moćnim protuupalnim svojstvima koji ublažavaju bol, uključujući i velike količine vitamina C, bromelain, silicij i magnezij. Nadalje, ovi nutrijenti daju snagu i energiju u sve dijelove i sustava tijela.

Sastojci

250 ml vode (šalica)
7 g cimeta
Dvije šalice ananasa komade (narezane)
šalica instant zobenih  pahuljica
šalica sirovog prirodnog soka od naranče
40 g zdrobljenih badema
40 gr sirovog meda

Priprema

Skuhajte zobene pahuljice. Iscijedite sok od komada ananasa. U blenderu pomiješate sok od naranče, cimet, med i bademe. Dodajte zobene pahuljice i sok od ananasa u blender. Smjesu pomiješajte opet dok ne dobijete homogenu smjesu. Zatim dodajte nekoliko kockica leda, promiješajte još jednom, i vaš smoothie je spreman za konzumaciju!

Izvor




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.