Očistite jetru uz pomoć ovog ODLIČNOG RECEPTA!

Autor: A. Pranjić

Donosimo vam ruski narodni recept kojim pomoću grožđica možete očistiti svoju jetru.

U ljudskom organizmu jetra ima ulogu “tvornice krvi”, ujedno pomaže jačanju i stimulaciji probave u organizmu. No, najvažnija funkcija jetre je: čišćenje krvi i eliminiranje svih toksina i nečistoća iz nje.

Donosimo vam ruski narodni recept kojim pomoću grožđica možete očistiti svoju jetru. No, pažljivo kupujte grožđice. Ne kupujte žućkaste svijetle grožđice. Organske grožđice koje su bez kemije i kvalitetne su one bez sjaja, naborane, ne previše mekane, ali nisu ni tvrde u kojima su zrna tvrda. One su tamno smeđe ili smeđe boje.

Recept

Na 15 minuta u toploj vodi natopite pola čaše grožđica koje ćete nakon toga dobro isprati pod mlazom vode. Nakon što ste grožđice stavili u čašu napunite je prokuhanom vodom sobne temperature do vrha. I ostavite do sljedećeg jutra. Na prazan želudac ujutro popijte napitak i pojedite grožđice. Na sat-dva lezite u  krevetu i na desnu stranu trbuha stavite topli oblog.

Tijekom mjesec dana, odnosno 4 puta u mjesecu, a dva puta godišnje ponavljate ovaj postupak tijekom mjesec dana.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.