Moguće je: Riješite se pivskog trbuha i obješenih prsa bez puno muke u samo četiri tjedna

Autor: Dnevno.hr

Sporije spaljivanje kalorija u organizmu – krivci su alkohol, ali i usporavanje metabolizma.

Je li vam možda poznat scenarij u kojem se budite jedan dan i shvatite da za sobom „vučete“ veliki, pivski trbuh. To se ne dešava preko noći, ali nas uhvati nespremne i neugodno iznenadi. Značajno utječe na naše samopouzdanje i ne pruža neku nadu pa pomislimo da je bolje da se pomirimo s time da više nikada nećemo imati onu figuru kao prije desetak godina.

Ženska „inačica“ pivskog trbuha su masne naslage na bedrima i stražnjici i svima nam je dobro poznata ta vječna borba da se vratimo na onaj „stari“ konfekcijski broj i ipak uspijemo navući hlače ili suknju koju smo nosili prije par godina.

Sporije spaljivanje kalorija u organizmu – krivci su alkohol, ali i usporavanje metabolizma

Švicarski su znanstvenici ustvrdili kako alkohol u organizmu pojačava rad jetre koja ga na taj način pročišćava čime se drastično usporava proces spaljivanja kalorija, a sve što ostane pohranjuje se u masne naslage na trbuhu i bedrima. Pijenje piva odnosno alkohola općenito, samo je jedan faktor u ovoj priči. Uz alkohol naravno, ide i hrana, a tu je i usporavanje metabolizma, ključnog mehanizma za spaljivanje kalorija, koje nam dolazi s godinama.

Tako naša sklonost masnoj hrani, prejedanju ili pak povremenom pivu s prijateljima rezultira ružnim masnim naslagama na trbuhu, bedrima i stražnjici uz koje više ne prepoznajemo svoje tijelo. A riješiti se tog silnog sala – čini se doslovno nemoguće.

Besplatna dostava posebno za čitatelje portala dnevno.hr OVDJE >>

Požurite i uštedite 155,00kn, količine su ograničene!




Zašto Hollywoodske zvijezde ne brinu o pivskom trbuhu?

Tko od nas danas ima vremena za redovito vježbanje? Uz sve obaveze – na poslu, kod kuće, s djecom, obitelji i prijateljima – malo je vremena za dovoljno sna, a kamoli što drugo. Svi jurimo za obavezama i nemamo vremena, ali ni novaca za angažirati osobne trenere i privatne kuhare kako to rade Hollywoodske zvijezde.

No, zanimljivo je to što Hollywoodska elita, koja uistinu ima dovoljno novaca za sve ali nema vremena, pribjegava jednom čudotvornom rješenju za mršavljenje koje je sada dostupno i svima nama.




Nije riječ o skupim preparatima i savjetnicima za mršavljenje koji za svoje usluge naplaćuju vrtoglave iznose. Radi se o čudu prirode, potpuno prirodnom pripravku koje je zadnjih godinu dana uistinu bio tajna Hollywooda. Priječ je o preparatu PGC500™COMPLEX. Jared Mcgreevy osobni nutricionist mnogih poznatih zvijezda upoznao ih je s čudotvornim djelovanjem hidroksicitrične kiseline. Njegove su usluge tražile mnoge zvijezde, a neki od njegovih poznatih klijenata konačno su to i priznali podijelivši s javnošću tajnu svog savršeno oblikovanog tijela.

Besplatna dostava posebno za čitatelje portala dnevno.hr OVDJE >>

Požurite i uštedite 155,00kn, količine su ograničene!

Poznati akcijski junak Christian Bale koji je utjelovio Batmana, u svojem intervjuu iznenadio je javnost otkrivši tajnu svojih nevjerojatnih tjelesnih transformacija. Jared Mcgreevy preporučio mu je PGC500™COMPLEX. Svi su mislili da je za takve rezultate bilo potrebno veliko odricanje u prehrani i puno vježbe.

Čudotvorni pripravak Hollywooda za savršeno oblikovano tijelo u 30 dana!

Hidrocitrična kiselina (HCA) topi salo kao maslac i kreira savršeno tijelo, a sada ju možete isprobati i vi uz PGC500™COMPLEX koji dokazano oblikuje vaše tijelo bez dijeta i napornog vježbanja.

Što je PGC500 Complex?

PGC500™COMPLEX je u biti ekstrakt čudotvornog voća Garcine Cambogie koji sadrži hidroksicitričnu kiselinu (HCA). Hidroksicitrična kiselina (HCA) pomaže blokirati razgradnju i pohranjivanje masnoća i šećera iz hrane, ali ju je teško dobiti u prirodi u visokoj koncentraciji. Većina drugih izvora varira između 35-40% razine čistoće, ali se, u suradnji s najboljim farmaceutima i uz pomoć najmodernije tehnologije, uspjelo postići 60 postotna koncentracija hidroksicitrične kiseline. Tako je stvoren PGC500 Complex.

Kako funkcionira PGC500 Complex?

PGC500 je poznat po tome što uspješno potiskuje apetit povećavajući razinu serotonina u krvi koji pak utječe na dobro raspoloženje i zaustavlja želju za hranom.

· Aktivira sagorijevanje masnog tkiva na trbuhu, bokovima, stražnjici i bedrima

· Smanjuje opseg struka do 8 cm i opseg bedara do 6 cm

· Smanjuje tjelesnu težinu do 10 kg za 30 dana

Besplatna dostava posebno za čitatelje portala dnevno.hr OVDJE >>

Požurite i uštedite 155,00kn, količine su ograničene!

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.