pixabay

UČINKOVITO I JEFTINO: Donosimo NAJBOLJI recept za vječno mlado lice!

Autor: P.A.

Miješanjem ovih dviju namirnica možete dobiti uistinu iznenađujuće rezultate

Umjesto da trošite novac na skupe preparate za čišćenje lica, sa samo dva sastojka koja već imate kod kuće pokušajte očistiti svoje lice! Riječ je o kokosovom ulju i sodi bikarboni. Ove dvije namirnice su sigurne za primjenu jer ne sadrže razne toksine i kemikalije.

Zajedno kokosovo ulje i soda bikarbona vrlo dobro sudjeluju u liječenju akni, crvenila i ožiljaka te uklanjaju višak prljavštine i mrtve stanice na površini kože. Soda bikarbona sadrži amfoterni spoj koji pomaže pravilnu pH ravnotežu, a to je od velike pomoći pri liječenju akni. Spomenimo i kako kokosovo ulje  liječi i hidratizira kožu, smanjuje crvenilo, djeluje antibakterijski  i hrani  kožu.

Maska od kokosovog ulja i sode bikarbone

Za osjetljivu kožu napravite takav omjer da stavite više kokosovog ulja od sode. Navečer prije spavanja stavljajte ovaj peeling na kožu ako želite vječno mladu i blistavu put. Sastojke izmiješajte i jednostavno primjenite na suhu ili mokru kožu i nježno masirajte kružnim pokretima. Nekoliko minuta ostavite smjesu na licu te kasnije isperite.

Autor:P.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.