pixabay

Bez odlaska u ljekarnu i trošenja novca snizite tjelesnu temperaturu

Autor: P. A.

Na prirodan način snizite tjelesnu temperaturu

Povišena tjelesna temperature čest je pratilac virusa gripe, prehlada i viroza. Ne morate bacati novac na razne lijekove iz ljekarni, već se možete riješiti ovog simptoma od kuće.

Jabučni ocat 

U slučaju da imate tjelesnu temperaturu višu od 38 stupnjeva,  namažite svoje tijelo jabučnim octom i utrljajte u kožu. Obratite pažnju na svoj pazuh, lice i trbuh.

Biljni čajevi 

Pomiješajte jednu žlicu cvijeta lipe i jednu plodova maline s 2 šalice vrele vode. Čaj popijte prije spavanja.

Pomiješajte jednu žlicu cvijeta lipe i jednu kamilice. Prelijte 2 šalice vrele vode i pustite neka odstoji još 10 minuta. Nakon što se ohladi, pijte pola šalice ovog napitka tri puta dnevno.

Napravite mješavinu od 40 posto lista maline, 40 posto lista divlje jagode i 20 posto planinskog čaja. Dvije žlice mješavine prelijte s 2 šalice vrele vode. Pustite da odstoji 20 minuta prekriveno poklopcem.




 

Autor:P. A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.