pixabay.com

Isprobajte ovih pet eliksira s kojima ćete sigurno izgubiti višak kilograma

Autor: A.P.

Kako biste ''stesali'' svoje tijelo ne morate se izgladnjivati, dapače, dovoljno je jesti u normalnim količinama, što više se kretati i ispijati veće količine sljedećih napitaka koji imaju moć topljenja kilograma.

Kako biste ”stesali” svoje tijelo ne morate se izgladnjivati, dapače, dovoljno je jesti u normalnim količinama, što više se kretati i ispijati veće količine sljedećih napitaka koji imaju moć topljenja kilograma.

Zeleni čaj

Zeleni čaj ima mnoge prednosti, a brzo gubljenje težine je jedna od njih. Jedna šalica ovog moćnog napitka dnevno učinit će da vaš organizam dobije količinu antioksidanata koji čiste organizam i tope višak masti. Osim toga, dobar je i za opuštanje.

Svježe iscijeđeni sokovi

Ovi sokovi su odličan izbor ukoliko svoj organizam želite očistiti od toksina, a samim time se i riješiti viška kilograma. Cijeđene sokove možete praviti od voća ili od kombinacije voća i povrća, a među najbolje namirnice spadaju agrumi, kao i namirnice bogate vlaknima poput mrkve i jabuke.

Sokovi od povrća

Kelj, kupus, brokula ili cvjetača su namirnice koje blagotvorno djeluju na vašu liniju. Bogate fitonutrijentima, smanjuju tjelesnu masu i uravnotežuju razinu hormona.




Sok od kruške

Lako ga je pripremiti, a vrlo je bogat vitaminima i mineralima. Sadrži velike količine vitamina C, a osim što pomaže pri gubitku kilograma, on ujedno povećava i razinu fizičke energije. Isti učinak na tijelo ima i sok od borovnice.

Crna kava




Kada se pije u umjerenim količinama, crna kava ima višestruku korist. Sadrži antioksidanse koji smanjuju rizik od raka, dijabetisa i srčanih bolesti, a povrh svega toga kava nije kalorična, što ujedno i održava, odnosno smanjuje vašu tjelesnu masu, javlja que.es.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.