Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Imamo najbolji savjet za brzo opuštanje: Stres nestaje kada zapalite listić ove biljke!

Autor: A.P.

Nakon nekoliko minuta, dim će se postepeno širiti prostorom, a vi ćete odmah primijetiti da ste opušteniji.

Postoji biljka koja će vam pomoći da se opustite za jako kratko vrijeme i riješite se svih tenzija, nervoza, stresa, napetosti… Naime, nije riječ o marihuani, već o lovoru! Ruski znanstvenik Genadij Malahov otkrio je da ova biljka fantastično djeluje protiv umora i stresa.

Još su Grci u drevna vremena, prepoznali ljekovita svojstva lovora i koristili ga u medicini. Lovor se odlikuje jakim protuupalnim i umirujućim svojstvima. To omogućuje, između ostalog, borbu protiv epilepsije, ali i oslobađanje dišnih puteva.

Ako imate visoki krvni tlak, nesanicu ili ste pod stresom, lovor može pomoći! Da bi iskoristili njegove prednosti, možete ga konzumirati u jelima, kuhajući ga u prokuhanoj vodi ili ga pažljivo zapaliti u jednom lončiću.

Nakon nekoliko minuta, dim će se postepeno širiti prostorom, a vi ćete odmah primijetiti da ste opušteniji.

Lovor sagorijevanjem oslobađa specifične materije koje nam pomažu ublažiti umor te će nam pomoći da se opustimo.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.